'Groot vlees' BBQ specialiteit

'Groot vlees' op de barbecue is weer helemaal van deze tijd. Samen genieten van een mooi stuk puur vlees waar de slagers van Gelderblom u veel over kunnen vertellen. Bijvoorbeeld over de herkomst, bereidings- en serveeradvies en hoe u deze specialiteiten het beste kunt presenteren aan uw gasten. Wij hebben een keur aan 'groot vlees' specialiteiten. Hieronder geven wij u een impressie van de mogelijkheden.

  • Côte de Boeuf
    Uit Schotland of van eigen bodem
  • Hele lamsbout
    Uiteraard van Hollands lam!
  • Pincanha
    Schots of Australisch rund, een warme streling voor de tong
  • Ribeye
    Licht gemarmerd, met een heerlijke fijne smaak
  • Rosbief
    Van Veluws rund en dat proeft u!
  • Short ribs
    Runderspare ribs
  • Varkensprocureur
    Zeer geschikt voor pulled pork
  • Varkensrib / lende stuk

Weersverwachting

A
Vandaag
-0.6°C
onbewolkt
Wind: no 7 m/sec
B
maandag
1°C
B
dinsdag
1°C

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 19.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 17.00 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Laan van Wateringseveld 676, 2548 CM Den Haag
Telefoon: 070-3595580 Telefoon: 070-3595580
E-mail: wateringseveld@slagerijgelderblom.nl
KVK: 31007840