Gelderblom Wateringse veld

Gelderblom Wateringse veld

BBQ-en doe je met Gelderbom

Ook voor een geslaagde BBQ bent u bij Slagerij Gelderblom aan het goede adres. Wij adviseren u graag met het kiezen van de juiste stukken vlees. Ook hier kunnen wij het u makkelijk maken en een BBQ assortiment op maat aanbieden en u compleet ontzorgen. Aan alles is gedacht, zelfs aan stokbrood en natuurlijk overheerlijke sauzen. En wilt u het eens helemaal anders doen of bent u een doorgewinterde BBQ fanaat? Bij Slagerij Gelderblom kunt u ook terecht voor eersteklas BBQ specialiteiten als picanha, bavette of lamsracks.

Barbecue folder →​​​​​​​


Allergenen of dieet informatie? Vraag ernaar in de winkel.

Visliefhebber? Wij hebben diverse visspiezen in ons assortiment.

Kent u ons duurzame en plasticvrij wegwerpservies al?


inspiratie voor de barbecue


Barbecuepakketten

quality "meatlover" pakket

Spareribs
BBQ chicken spies
Black Angus burger
Grill steak
Porc belly stick

Vanaf 4 personen
prijs pp

14,99

quality "de luxe" pakket

Kipsaté spiesen
Beef steak
Toscaanse spies
Black Angus burger
Varkenshaas brochette

Vanaf 4 personen
prijs pp

13,99

quality "gelderblom" pakket

Kipsaté spiesen
Verse hamburger
Kipfilet gemarineerd
"Special van de slager"

Vanaf 4 personen
prijs pp

9,95

quality "kids"
pakket

Hamburger
BBQ worst
Kipsaté

 
prijs pp

4,50

quality "premium" pakket

Biefstukspies
Italiaanse kipdijspies
Varkenshaas brochette
Quality BBQ-burger
Quality BBQ-worst
Saus naar keuze
Stokbrood met kruidenboter
Rundvleessalade
Salade van het huis

Vanaf 4 personen
prijs pp

16,95

quality "exclusief" pakket

Quality BBQ-spies
Black Angus burger
Luxe kipspies
Luxe varkenshaasspies
Rundvleessalade
Aardappelsalade
Salade van het huis
Saus naar keuze
Divers brood met diverse toppings

Vanaf 4 personen
prijs pp

19,95

quality "family" pakket

40 kipsaté spiesen
12 kip op stok spiesen
12 varkenshaas medaillonspies
12 filetlapjes gemarineerd
12 hamburgers
12 biefstukspiesen
12 kipshaslicks
Aardappel- en rundvleessalade
Stokbrood met kruidenboter
Knoflook-, bbq- en satésaus

Geschikt voor minimaal 20 personen

399,-

quality "compleet" pakket

Rundvleessalade
Aardappelsalade
Salade van het huis
Brood met kruidenboter
Saus naar keuze

Vanaf 4 personen
prijs pp

7,50

Barbecue voor bedrijven

Verzorgd van A tot Z

Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of -feestje? Bij ons kunt u in overleg een mooi pakket samenstellen voor een gezellige bedrijfsbarbecue of netwerkbarbecue. Ideaal, want het enige wat u hoeft te doen is bestellen en betalen!

Wij stellen in overleg met u een pakket samen, zo heeft u altijd een barbecue op maat. Wij regelen alles van A tot Z, we hebben zelfs de mogelijkheid tot een heuse bbq-kok! Met deze afbakservice hoeft u dus alleen nog maar te genieten. Ook borden, bestek, bezorgen, opruimen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Zo bent u geheel ontzorgd. En dat is allemaal mogelijk voor ieder budget met de beste kwaliteit.

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.


 De specialist in groot-vleesspecialiteiten

Flat iron steak - sucade

Picanha - staartstuk

Tomahwak steak - ribeye met lang bot

Tri-tip - liesstuk

Brisket - runderborst

Boston butt - procureur

Porc belly - varkensbuik


Quality Pork-rack

De meesten mensen hebben weleens van een lamsrack gehoord, maar deze heb je natuurlijk ook van het varken. Het gaat hier om het ribgedeelte dat uitgesneden wordt met extra lange ribbeentjes. Een varkensrack is ook een uitstekende keuze voor op de BBQ.
Je kunt het bereiden op verschillende manieren, maar de BBQ geeft het vlees toch een unieke smaak. Neem wel even de tijd voor dit bijzondere stukje vlees.

Ingrediënten

Olijfolie
Keukenzout
Basilicum
Peterselie
Knoflook
Tijm
Zwarte peper

stap 1

Smeer de pork-rack in met olie en bestrooi het met wat zout. Maak een kruidenmengsel van basilicum, peterselie, knoflook, tijm en peper en smeer de pork-rack hier mee in

stap 2

Bereidt een barbecue voor met indirecte hitte en een temperatuur van 140ºC.

stap 3

Leg het daarna op de BBQ met de vetkap omlaag en plaats een braadslede onder het vlees. Zorg dat de uitstekende botjes niet verbranden door ze in aluminiumfolie te wikkelen

stap 4

Sluit de deksel tot het vlees een kerntemperatuur bereikt heeft van 62ºC. Regelmatig insmeren met wat olie/ boter geeft een lekker krokant korstje.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.