Hapjes en voorgerechten

Voor uw feestavond, lunch, brunch, diner of andere feestelijke gelegenheid
kunnen wij diverse hapjes en voorgerechten leveren. Hieronder ziet u een
overzicht van de hapjes en voorgerechten die wij kunnen leveren.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten.

  • NIEUW! Wij kunnen ook diverse kaasplankjes met binnen- of
    buitenlandse kaasjes maken.
  • NIEUW! Informeer naar ons tapasassortiment, vanaf 10 personen.

IMG-20150610-WA0007_bew.jpg

De lekkerste hapjes

Gelderblom hapjes; diverse stukjes kaas en worst € 0,79 per stuk
Luxe hapjes; o.a. gevulde eitjes, ham-bieslookrolletjes, rookvlees met ei, ham-asperge, gevulde tomaat € 1,20 per stuk
Gemengde hapjes; een gemengd assortiment van Gelderblom hapjes en luxe hapjes € 0,89 per stuk
TIP! Partypan: warmhoudpan met diverse lekkernijen, zoals grillworst, spare ribs, gehaktballetjes en kipkluifjes. € 47,50 per pan

Hapjes: verkrijgbaar vanaf 20 stuks.  |  Party pan: (hapjes vanaf 80 stuks en pan gratis in bruikleen)

Hotpot met saté

Een originele snack is de hotpot gevuld met saté! Heerlijk bij een feestje, op een verjaardag of voor de buis.
De saté is naar keuze gemaakt van kippen- of varkensvlees.
Vanaf 30 stokjes kipsaté: € 38,50

Babushka

Babushka is een combinatie van bakjes gevuld met diverse hapjes en salades, naar eigen wens samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan rauwkostsalades en gevulde eitjes. Ideaal voor op een feestje of tijdens een evenement. Vraag in de winkel naar meer informatie.

Voorgerechten naar eigen recept

Carpaccio tapenade: gemalen biefstuk met pijnboompitjes, parmesan en rucola sla € 4,95 per portie
Zalmcarpaccio: flinterdun gesneden zalm, met gemengde sla en mosterd-dille dressing € 6,95 per portie
Paté du Chef: roompaté uit eigen patébakkerij met toast of stokbrood € 3,95 per portie
Garnalen cocktail: Hollandse garnalen in whiskey-cocktail saus € 6,95 per portie
Vitello tonnato: dun gesneden kalfsfricandeau met tonijn-mayonaise uit eigen keuken € 6,95 per portie

Alle voorgerechten kunnen uitgebreid worden met stokbrood en kruidenboter.