Gelderblom Wateringse veld

Gelderblom Wateringse veld



Maaltijden

Heeft u een keer geen zin of tijd om zelf te koken? Dan bieden wij u een prima alternatief. Een heerlijke, verantwoorde maaltijd. Wij leveren de maaltijden in een wisselend aanbod. U wilt immers niet altijd hetzelfde eten! Onze maaltijden komen uit eigen keuken.







Schepsalades

Al onze salades komen uit eigen keuken. Wisselend in ons assortiment  vindt u verschillende salades. Altijd een salade van uw smaak! Zo vindt u bijvoorbeeld de volgende huisgemaakte salades bij ons in de toonbank.

Eiersalade
Zalmsalade
Tonijnsalade
Krabsalade
Spek piri-piri salade
Selleriesalade
Surinaamse eisalade

Bretonse kipsalade
Beenhamsalade
Draadjesvleessalade
Pittige kipsalade
Kip-kerriesalade
Pulled porksalade
Pulled chickensalade

Javaanse kipsaté salade
Filet martino
Filet americain
Kalfsfilet
Likkepot
Carpaccio filet



Afbeelding

Maaltijden

In ons assortiment

Lasagne
Diverse ovenschotels, zoals witlof-beenham en prei-gehakt
Bami
Nasi
Macaroni
Hachee
Goulash
Babi ketjap
Babi panggang
Stamppotten

Zuurkool 
Andijvie 
Boerenkool
Stamppot bloemkool
Rode kool stamppot
Snijbonenstamppot
Stamppot pompoen
Spruitenstamppot
Spinaziestamppot
Hutspot

U kunt onze stamppotten verrijken met bijvoorbeeld gebakken speklapjes of gebraden gehaktballen.


Maaltijdcomponenten

Gebraden gehaktballen: 4 voor € 6,-
Gegrilde spare ribs: per kilo € 15,98 
Borrelballetjes
Gegrilde kip: 2 stuks € 11,50
Gegrilde kippenbouten: 4 stuks € 5,-
Zeeuws spek
Gebraden speklapjes


De nieuwe trend in lekker eten: the traditional New Zealand pie!

In Nieuw-Zeeland en Australië is de pie een traditionele lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei internationale smaken. Paul's Pie is gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg en kan vanuit de hand genuttigd worden. 'Finger-licking good' is het gezegde in Nieuw-Zeeland. Roomboterbladerdeeg zorgt voor het puur genieten van een knapperig en smaakvolle deksel en de malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn. Geniet van deze 'down-under' traditie en van de kwaliteit van Paul's Pie.

Bereidingsadvies

Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 20 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 170 graden (let op: niet in de magnetron!).

Bewaaradvies

Onder 7 graden en goed afgedekt tot 5 dagen houdbaar.

Verschillende soorten

Traditional Mince - Mager rundergehakt in een heerlijk gekruide saus. Deze smaak is zeer geliefd bij jong en oud.
Thai Chicken Curry - Met groene kerrie, kokosroom, ananas, paprika en malse stukjes kip. Een heerlijke balans van smaak.
Stewed Beef - Voor de stoofvlees-liefhebbers is deze Pie een echte aanrader. Stukjes rundvlees in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond.
Ajam Sate - Een lekker pittige vulling van heerlijke satésaus en malse kipfilet waarin de beste kruiden en pinda’s zijn verwerkt. Echt een pie voor diegenen die van pit houden.
Sweet Potato - Vegetarish - Beluga linzen met zoete aardappel en ‘n snufje chili.
Chicken mushroom - Sappig kipfilet en champignons in een romige saus op smaak gebracht met prei, crème fraiche en mosterd.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.