Gelderblom Wateringse veld

Gelderblom Wateringse veld

​​​​​​​

Ons vlees

De oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord. 

Natuurlijk is ook de bereiding van groot belang voor een smakelijke gerecht. Wij vertellen graag met passie bij uw aankoop hoe het product het lekkerst bereid kan worden. Wij kunnen eventueel de juiste kruiden en sauzen die wij in de winkel aanbieden erbij adviseren. Vraag ons team in de winkel voor bereidingstips en menusuggesties.

Zijn er speciale wensen of wilt u een stukje vlees dat wij niet vast in het assortiment aanbieden? Dat is bij ons geen probleem. Op bestelling kunnen wij veel producten verzorgen. 







Black Angus Beef

Wist u al dat u bij ons ook Black Angus Beef kunt kopen, van het originele Schotse Aberdeen Angus ras? Dit rundvlees is erg smaakvol, mals en natuurlijk geheel diervriendelijk. Dit culinaire Black Angus rundvlees voeren we naast ons kwaliteitsrundvlees. U kunt altijd kiezen uit de Angus Rib Eye of de Angus Biefstuk. Zou u eens wat anders willen proberen? Laat het ons weten en wij verzorgen dit voor u.

Côte de boeuf ♦ Kogelbiefstuk ♦ Rib eye ♦ Sucadelappen ♦ Black Angus burger

Kwaliteit en garantie

De kwaliteitsnormen liggen hoger dan de geldende wetgeving in het programma van de beschermende oorsprongsbenaming (B.O.B.). Dit programma van de Europese Commissie beschermt kwalitatief hoogstaande, traditionele en regionale producten.

Het kaviaar onder het rundvlees!

Black Angus is één van de bekendste rassen van het rundvlees in Schotland, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. Dit Highland ras met zijn kenmerkende lange zwarte haren en hoorns is vooral bekend om zijn marmering en sappigheid. Black Angus is het snelst groeiende ras van runderen op de Britse eilanden, die de groeiende vraag van consumenten naar kwaliteitsrundvlees met de garantie en de zekerheid van kwaliteit weerspiegelt.

Dit Schotse rundvlees uit de noordelijke Highlands, Black Angus Beef, is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit. Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is zowel voor bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol stukje vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren.

Rood vlees, dat rundvlees omvat, is een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals ijzer, selenium, zink, en B-vitamines waaronder vitamine B12. Geen enkel voedsel bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, zodat het doel moet zijn een breed scala van levensmiddelen in het dieet: balans is de sleutel. Mager rood vlees kan deel uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding.

Kwaliteit, veiligheid, traditionele veeteelt, gezondheid en het dierenwelzijn zijn alle belangrijke elementen die gelden op de gekwalificeerde Schotse boerderijketen. De garantieregeling houdt in dat, alleen dieren van de boerderijen die aan de zekerheidseisen voldoen, in aanmerking komen om te worden geclassificeerd als Scotch Beef. De boerderijen worden per jaar geïnspecteerd en alleen dan kan de kwalificatie 'Scotch Beef' worden toegekend aan die runderen die zijn geboren en getogen op zeker Schotse boerderijen.

Kom en overtuig uzelf van dit uitzonderlijke stukje Schots rundvlees!


Afbeelding

Worstmakerij

 In onze centrale worstmakerij produceren wij vele ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten. Naast ons standaard assortiment produceren wij heerlijke specialiteiten.

De vleeswaren en worstsoorten worden altijd vers voor u gesneden. Een kleine selectie uit ons uitgebreide assortiment.

Mosterdrollade
Eigengemaakte achterham
Betuws gebraad
Gebraden rosbief
Gandaham (Belgische rauwe ham)
Zeeuws spek
Grillworst:  in 8 soorten!
Grillkookworst; een kookworst met een mantel van licht zoete kruiden


Gouden bekroning 2019 / 2020

Bij Arnhem Rookworststad 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen in de categorieën Specialiteiten en Grof. 
Bij de vakwedstrijden van de VAS beurs in november 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen voor de fijne rookworst.

Een prestatie waar wij allen trots op zijn!



Lamsvlees

Lamsvlees is een stukje vlees met een geheel eigen karakter. Het vlees wordt op ambachtelijke wijze uitgesneden en bewerkt tot vele producten en specialiteiten.

Dit verse Hollandse lamsvlees leveren wij enkel op bestelling.

Lamskotelet ♦ Lamsrack ♦ Lamsbout, met en zonder been ♦ Lamshaasjes ♦ Lamsfilet ♦ Lamsgehakt


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.