Slagerij & Partyservice Gelderblom Wateringse Veld

Mijn naam is Marco Bosch, 46 jaar en getrouwd met Simone Bosch. Sinds vier jaar ben ik zelfstandig ondernemer en al 32 jaar werkzaam in de slagerij. Onderaan de ladder ben ik begonnen met schoonmaken, gehakt draaien, klanten helpen (verkopen), uitbenen en snijden.

Op mijn 21ste werd ik chef-slager bij een groot concern, waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt, totdat ik de kans kreeg om voor mijzelf te beginnen met een winkel in Schiedam. In deze drie jaar heb ik veel geleerd als ondernemer in de slagerij; hoe je dingen kunt doen, maar ook hoe je dingen niet moet doen. Vanuit die basis ben ik vervolgens overgestapt naar de Gelderblom-groep om als zelfstandig ondernemer deze mooie slagerij over te nemen.

Slagerij & Partyservice Gelderblom is een ambachtelijke slagerij en levert vlees van de beste kwaliteit. Met name wat betreft specials (panklare producten) hebben wij een uitgebreid assortiment. Zoekt u iets op het gebied van partyservice, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruime keuze en daarmee wordt uw feest een geslaagd feest!

Over ons

Slagerij & Partyservice Gelderblom in Wateringse Veld is een zelfstandige, ambachtelijke slagerij onder leiding van Marco Bosch, aangesloten bij de Gelderblom-slagerijen. Voordeel hiervan is dat de intensieve productie elders wordt uitgevoerd, waardoor wij meer tijd hebben voor de productie van specialiteiten en klantenservice. Zo komen vele van onze verse vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij.

Wij bieden een uitgebreid assortiment snel te bereiden panklare artikelen. Alles wordt ambachtelijk bereid en is van hoge kwaliteit. Wat dacht u van onze bekende biefburger of de populaire slavink? Gewoon en toch buitengewoon lekker! Net even anders is onze specialiteit 'de stamboom'. Heerlijk bij diverse maaltijden.

Klik hier voor onze ingrediëntenverantwoording.