De nieuwe trend in lekker eten: The Traditional New Zealand Pie!

In Nieuw-Zeeland en Australië is de pie een traditionele lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei internationale smaken. Paul's Pie is gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg en kan vanuit de hand genuttigd worden. 'Finger-licking good' is het gezegde in Nieuw-Zeeland. Roomboterbladerdeeg zorgt voor het puur genieten van een knapperig en smaakvolle deksel en de malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn. Geniet van deze 'down-under' traditie en van de kwaliteit van Paul's Pie.

Bereidingsadvies

  • Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 12-15 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180 graden (let op: niet in de magnetron!).

Bewaaradvies

  • Onder 7 graden en goed afgedekt tot 5 dagen houdbaar.

Verschillende soorten

Traditional Mince
Mager rundergehakt in een heerlijk gekruide saus. Deze smaak is zeer geliefd bij jong en oud.

Thai Chicken Curry
Met groene kerrie, kokosroom, ananas, paprika en malse stukjes kip. Een heerlijke balans van smaak.

Stewed Beef
Voor de stoofvlees-liefhebbers is deze Pie een echte aanrader. Stukjes rundvlees in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond.

South Pacific Ratatouille (vegetarisch)
Voor de groente-liefhebber! Met iedere hap proeft u de pure smaak van verschillende groenten: pompen, pastinaak, wortel, champignon en paprika in een heerlijke kaassaus.

Kip met asperges
Heerlijk malse, licht gekruide kipfilet met hollandaise saus en verse asperges!